Hondentraining
Lees het stuk over Welzijnsgericht honden opvoeden om te weten vanuit welke visie ik te werk ga. 

Groepsaanbod

Ik organiseer trainingslessen in kleine groep waarbij we inzetten op samenwerken, plezier beleven, training en kennismaking met verschillende activiteiten zoals hersenwerk.

Er zijn lesjes zijn voor alle leeftijden: puppy’s, pubers en volwassen honden. Elke fase in het leven van een hond heeft een specifieke aanpak nodig, daarom maken we dit onderscheid. Daarbij zijn de noden van een hond ook individueel verschillend waardoor we de groepjes klein (+- 3) houden. Door de kleine groepjes, kunnen we de lessen zo veel mogelijk op maat van iedere hond maken. 

Een standaard lessenreeks bestaat uit 8 lessen van elk 45 minuten. Ze gaan door in Boutersem. Afhankelijk van het weer gaan de lessen binnen of buiten door. Een lessenreeks kost €195. Wie reeds voordien bij mij in begeleiding was (bijvoorbeeld met een puppy-traject) of al een vorige lessenreeks volgde, krijgt een korting van €25. 

Tussendoor worden ook lessenreeksen in een bepaald thema georganiseerd, zoals impulscontrole. Deze reeksen kunnen verschillen in aantal lessen en prijs. 

Contacteer mij als je interesse hebt in een lessenreeks of hou mijn socials in het oog om op de hoogte te zijn wanneer de nieuwe lessenreeksen starten. Klik onderaan de pagina op het Facebook- en Instagram-icoontje. 

Heb je interesse of verdere vragen, twijfel niet om mij te contacteren!

Individueel aanbod

Heb je vragen rond het gedrag van je hond waarvoor je graag individuele begeleiding aan huis krijgt? Dan zit je aan het juiste adres. Ik kan jou helpen om je hond beter te begrijpen en jullie band te verst erken.  

  • Socialisatie, omgaan met andere honden
  • Wandelen aan de leiband
  • Benchtraining
  • Training van bevelen
  • Ongewenst gedrag afleren
Individuele sessies aan huis of op locatie (afhankelijk van je vraag) kosten €55 per uur exclusief verplaatsingsvergoeding van €0,50/km.
Als je graag een traject voor meerdere sessies boekt, krijg je korting: €95 voor twee sessies en €230 voor vijf sessies. Koop je na een traject van 2 of 5 nog vervolgsessies, kosten deze je €50 per sessie. Steeds exclusief de verplaatsingsvergoeding.
 
Heb je interesse of verdere vragen, twijfel niet om mij te contacteren!

+32 471 20 48 99

xanthesanen